Барбекю,скара

Хози Хоровац
свински шашлик

450гр - 27.99лв
Хави Хоровац
пилешки шашлик

450гр - 27.99лв
Агнешки котлетчета

300гр - 32.99лв
Свински ребърца

500гр - 26.99лв
Пържола Томахоук
Налични- около 400 или 500 гр

100гр - 13.99лв
Сочни телешки кюфтенца

250гр - 15.99лв
Зеленчуци на скара
тиквичка, чушка, кромид лук, копър и дресинг

300гр - 9.99лв
Пържола на майстора

300гр - 17.99лв