СТЕКОВЕ ОТ OMAIA RANCH BOUTQUE

РИБАЙ DELMENICO\'S

250гр - 55.99лв
ФИОРЕНТИНА ПРАЙМ

600гр - 99.99лв
СТЕК ДАЛАС

450гр - 69.99лв
ФИЛЕ МИНЬОН

220гр - 59.99лв
РИБАЙ ФРЕНЧ /ТЕЛЕШКО РОЗЕ/

350гр - 49.99лв