ДЕСЕРТИ

СЛАДЪК САЛАМ

140гр - 5.99лв
АНУШ АБУР/АШУРЕ/

180гр - 5.69лв
ШОКОЛАДОВО СУФЛЕ

190гр - 5.99лв
БАКЛАВА

160гр - 5.69лв
ТОРТА “ГАРАШ”

120гр - 6.49лв
Арменска Медена торта

350гр - 5.99лв