СУПИ

ТЕЛЕШКО ВАРЕНО

380гр
ШКЕМБЕ ЧОРБА

380гр
МАСЛИНЕНА СУПА

380гр
КРЕМ СУПА ОТ ТИКВИЧКИ И СКАРИДИ

380гр
ПИЛЕШКА СУПА

380гр
ТАРАТОР

380гр
КРЕМ СУПИ ОТ ПРЕСНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ

380гр